Παιδικά εργαστήρια

Μαθήματα βιολιού

Μαθήματα κλασικού και παραδοσιακού βιολιού παραδίδονται στο χώρο τέχνης Δελφών 13 καθώς και θεωρητικά της μουσικής. Η διδασκαλία της τεχνικής του βιολιού βασίζεται στις κλασσικές μεθόδους εκμάθησης του οργάνου σε συνδυασμό με την μέθοδο Suzuki .
why do wifes cheat cheat on husband why do husbands cheat
dating for married my husband cheated with a man women who cheat on relationships
go husband cheated wife cheated on me

Η μέθοδος εκμάθησης βιολιού Suzuki, χρησιμοποιώντας γνωστές μελωδίες, προσπαθεί να εξοικειώσει πιο γρήγορα και ευκολότερα τον αρχάριο μαθητή με το όργανο, μέσα από την χαρά της μουσικής έκφρασης. Παράλληλα λειτουργεί και το ομαδικό εργαστήριο που προσφέρει στους μαθητές την χαρά να συνεργάζονται μουσικά από την αρχή, δίνοντας έμφαση στο ρυθμό και την ψυχολογία της ορχήστρας. Λειτουργεί συμπληρωματικά με τα ατομικά μαθήματα στα οποία περιλαμβάνεται και η διδασκαλία θεωρητικών.

Το μάθημα του βιολιού είναι ατομικό και απευθύνεται σε παιδιά από 6 ετών και άνω και σε όλες τις υπόλοιπες  ηλικίες.

Μαθήματα παραδοσιακού βιολιού

Παράλληλα με την διδασκαλία της τεχνικής του βιολιού, με τη χρήση των γνωστών από το κλασσικό βιολί μεθόδων, δουλεύονται κομμάτια παραδοσιακής μουσικής ανάλογα με το επίπεδο του μαθητή. Στη συνέχεια διδάσκονται λαϊκοί δρόμοι, αυτοσχεδιασμοί και το ύφος του παραδοσιακού βιολιού.

Δάσκαλος βιολιού: Κυριάκος Μακρίδης