Εργαστήρια ενηλίκων

Παίζουμε φυσαρμόνικα

Το εργαστήριο έχει σαν σκοπό να προσφέρει τις βασικές θεωρητικές γνώσεις της μουσικής που απαιτούνται για την κατανόηση του ρυθμού, της κίνησης της μελωδίας τη βασική τεχνική και τους τρόπους παιξίματος της φυσαρμόνικας....περισσότερα...»

pole dancing

Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους γυμναστικής που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτου της φυσικής κατάστασης.Είναι ένας διασκεδαστικός και "σέξυ" τρόπος να γυμναστείς και να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου. Είναι η κατάλληλη άσκηση για όλες τις μυϊκές ομάδες καθώς ως αντίσταση χρησιμοποιείται το ίδιο το σώμα....περισσότερα...»

μηχανουργικό εργαστήριο-σιδηρουργία

Το εργαστήριο παρουσιάζεται σε δύο κύκλους ανεξάρτητους μεταξύ τους και έχει σαν σκοπό να προσφέρει τις βασικές γνώσεις γύρο από τα εργαλεία και τις τεχνικές του μηχανουργείου και του σιδηρουργού στους ερασιτέχνες κατασκευαστές όλων των ειδικοτήτων και σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με την γλυπτική μετάλλων. ...περισσότερα...»

Μαθήματα βιολιού στη Δελφών 13

Μαθήματα κλασικού και παραδοσιακού βιολιού παραδίδονται στο χώρο τέχνης Δελφών 13 καθώς και θεωρητικά της μουσικής. Η διδασκαλία της τεχνικής του βιολιού βασίζεται στις κλασσικές μεθόδους εκμάθησης του οργάνου σε συνδυασμό με την μέθοδο Suzuki....περισσότερα...»